Toril Nag LyseAv Toril Nag,
konserndirektør for Lyses televirksomhet

Norge er nå et av de ledende landene globalt innen fibernettutbygging.

Det er imponerende, og ikke minst viktig, for å befeste vår mulighet til å bestå som en ledende kunnskapsnasjon. Den rivende utviklingen i global kommunikasjon krever stadig høyere nivåer av nytenkning og ressurser. Like lite som du kan bo i et hus med dårlig internett, like lite kan en bedrift leve med gammeldags infrastuktur hvor Skype hakker og Lync henger.

Altibox-partnerne har investert mye tid og penger i fiberinfrastruktur det siste tiåret, men vi er ikke ferdig ennå. Vi gir oss ikke så lenge det er noen som takker ja til tilbudet vårt når vi står der med spaden i hånden.

Vi syns konkurranse er bra. Konkurranse motiverer frem forbedringer. Men, vi ønsker å gjøre oss ferdig med den landsomfattende bredbåndsdekningen vi har jobbet så hardt for, før dørene åpnes og andre tjener på våre investeringer.

Å åpne våre fibernett før dekningen er ferdig kan resultere i at arbeidet Lyse og Altibox-partnerne gjør med å bygge fibernett tvinges til å stanse. For å sørge for at vi fortsetter å være et ledende fiberland, er det viktig å støtte det arbeidet som gjøres i innovasjonen og utbyggingen. Det eneste vi trenger er arbeidsro til å gjøre oss ferdige.